Over mij.

 • Nobco gecertificeerd practitioner coach.
 • +10 jaar (FMCG) business & branding ervaring bij bedrijven als Coca-Cola, Bavaria en Verkade.
 • Ik ben bekend met:
  • Beursgenoteerde & familie bedrijven.
  • Marktleiders & challengers.
  • Organisaties waar het financieel voor de wind ging als ook in zwaar weer zaten.
 • MT & leiding geven aan teams als ook verschillende trainingen te hebben gevolgd.
 • Inner practices: yoga, Vipassana, meditatie, breathwork, intermittent fasting en koude therapie.


Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door gedrag. Waarom mensen doen wat ze doen. Een trillende kin bij een emotionele scène op tv of een onderdrukte lach; al als kind observeerde ik m´n geliefden en ontging me daarin niets. Het is een natuurlijke kracht als dat dit ook gevoed werd door een gemis aan het kunnen delen van gevoelens thuis.  


Er was voor mij een levensveranderend moment toen ik zo vast zat in m’n hoofd, tijdens de breuk van een grote liefdesrelatie. Er was op dat moment zoveel verdriet en lijden dat mijn wapenuitrusting overuren draaide. Pogingen om grip te krijgen. Constant weg uit het nu. M'n hoofd die zocht. Alles om maar perspectief te kunnen creëren in een situatie, die pijn deed. Ik las over verschillende teachings, volgde lessen in bewustzijn, maar bovenal verdiepte ik me in mijn innerlijk proces en zo ontstond er meer zicht op mijn eigen thema's en overtuigingen. 

 

In de jaren daarna volgde naast het een nieuwe waarde toekennen aan het denken ook een enorme verdieping op het voelen. Middels yoga, meditatie, breathwork en koude therapie verbreedde ik m'n inner practices, Het doorvoelen van alles wat er in het lijf gebeurt aan sensatie. Twee bijna burn-outs en weer m'n plek vinden na een wereldreis, deden daar met name een groot beroep op. Druk op de borst kunnen voelen wanneer ik te lang uit verbinding ben met m’n verlangen, een strop om de keel wanneer ik m’n waarheid niet spreek of dof zijn wanneer ik te lang doorga in werk zonder dat er een schittering is. Een heftige, maar vooral helende periode waarin ik opnieuw leerde luisteren naar de waarheid van m´n lichaam en de connectie met mijn kwetsbaarheid en vrouwelijke energie in balans kwam naast de meer van nature aanwezige mannelijke energie.


Dit pad van mijn eigen innerlijke processen aankijken (herkennen, erkennen, accepteren en loslaten) heeft me zoveel vrijheid gebracht. Om steeds meer onbevreesd mezelf te mogen zijn.

 

Mijn motivatie als trainer en coach is om jou van hoofd naar hart te laten bewegen. Om je in contact te brengen met jouw verlangens. Je te laten ervaren dat je helemaal jezelf mag zijn. Je te laten leren voelen. Naast dat we de muzikant zijn in ons eigen leven, geloof ik dat we tevens het muziekinstrument zijn dat al een bepaalde tune heeft. Een ingegeven klankkleur met een bepaald ritme en melodie. Iedereen is daarin uniek. De shift van wat verwacht ik van het leven naar wat verwacht het leven van mij geeft zoveel meer vreugde en vervulling. Hoe meer je in staat bent te luisteren naar wat die klankkleur is hoe leuker en moeitelozer alles wordt. Dat jij je weer autonomer kunt voelen en je eigen pad durft te volgen is mijn doel.